Odloženo 19. kolo

Zbog loših vremenskih uslova u našoj zemlji, u dogovoru sa klubovima, komesar Zajednice Superligaša doneo je odluku da se 19. kolo domaćeg prvenstva odloži.
Razlog za ovakvu odluku su kiša i sneg koji ovih dana pogađaju našu zemlju pa u tim uslovima nije moguće igrati utakmice. Ipak, analizom naknadne situacije na terenu, postoji minimalna šansa da će se kolo ipak odigrati redovno, rekao je komesar Zajednice za takmičenje – Branislav Delić.
Ako se kolo odloži, utakmice će biti odigrane u prvom slobodnom terminu koji će naknadno biti objavljen.
U ovom kolu su na programu vrlo interesantne utakmice: Radnički NišCrvena zvezda, SlobodaJagodina, Novi PazarSmederevo “novosadski” derbi VojvodinaDonji Srem i beogradski derbi PartizanOFK Beograd, JavorBSK Borča, Radnički 1923Hajduk, RadSpartak na Banjici.
Od ovog odlaganja najviše je profitiralo Smederevo, čiji igrači su najavili da možda neće ni ići na gostovanje u Novi Pazar zbog neisplaćenih dugovanja kluba prema njima, ali i ostalim zaposlenima u klubu. Trener Radničkog 1923, Dejan Đurđević takođe može da odahne, budući da je njegov sastav vezao nekoliko slabijih rezultata, a kadrovska situacija nije ružičasta, zbog povreda.
S obzirom na reprezentativnu pauzu, na superligaškim terenima lopta se neće kotrljati najverovatnije do 30. marta.

Komentari