“Ograđujemo se od politike. Političarima nema mesta na tribini”

Navijači Novog Pazara, nakon što su stupili u bojkot, zbog načina na koji se klub odnosi prema njima, kao i neodlaska na gostovanje OFK Beogradu, danas su se u svom saopstenju u potpunosti ogradili od politike. Saopštenje vam prenosimo u celosti:

“Poučeni pređašnjim iskustvom navijačke grupe Novog Pazara, Torcida Sandžak i Ekstremi, ovog puta, apsolustno se ograđuju od politike i bilo kakvih drugih strana koje nisu povezane sa navijačkim upravama ovih grupa. Prethodnih dana se puno spekuliše o tome da je skorašnji bojkot povezan sa izborima, pojavljuju se lažne informacije političkih poltrona, da su se grupe “posvetile” političkoj kampanji i zbog toga ušle u bojkot, što ovim putem demantujemmo. Takođe upozoravamo sve one, koji ove dezinformacije šire, krivičnom prijavom. Naše grupe su zvanično registrovane i iza sebe imaju svoj pravni tim. Političke stranke su do sada u puno navrata pokušavale da iskoriste navijačke grupe u svojim kampanjama, pre ćemo reći prevarama i lažnim obećanjima. Donekle su i uspevali u tome. Ali se to više sigurno neće ponavljati.

Navijačke grupe Torcida Sandžak i Ekstremi su kao nikada do sada jedinstveni u svom stavu da politika nema i neće imati mesto na severnoj tribini stadiona. Pojedinci za sebe, ali kao grupe apsolutno negiraju bilo kakvo mešanje sa politikom”. Stoji u saopštenju.

Komentari