Ono kada sam sebe ubaciš u igru i budeš igrač utakmice! VIDEO

Kada je vaš tim u rezultatskom minusu, svaki trener, kako se meč bliži kraju razmišlja o tome koje su mu opcije na klupi za rezervne igrače, i koja izmena bi mogla da preokrene stvari na terenu.

54fc3742ef166

Ali ono što je trener/igrač engleskog niželigaša Grejs Atletika, Mark Bentli ,uradio ovog vikenda, možda je i najbolji trenerski potez ikada. Njegova ekipa gubila je u meču protiv Ričmond Boroua sa 2:1, kada je Bentli odlučio da ubaci sebe u igru.

To i ne bi bilo toliko čudno, da upravo Bentli nije postigao izjednačujući pogodak za svoju ekipu samo par minuta po ulasku na teren. Ipak da cela stvar bude još bolja, njegov tim petnaestak minuta pre kraja meča ostaje sa desetoricom na terenu, pošto se povredio golman. S obzirom da je već izvršio sve izmene, i nije mogao da zameni povređenog golmana, trener Bentli odlučuje da stane među stative.

Osim nekoliko dobrih intervencija, on čak uspeva da odbrani penal u 81. minutu meča, koji je na kraju završen rezultatom 2:2, i time izrasta u istinskog heroja svoje ekipe.

 

 

Komentari