Partizan započeo akciju “Crno beli svet”

Fudbaleri Partizana, započeli su akciju “Crno beli svet”. Svrha akcije, koja je započeta u Osnovnoj školi ”Svetozar Marković’’ na Neimaru, jeste širenje značaja i razvoja sporta kod dece, fer-pleja , kao i ljubav prema crno belom timu.

– Veoma mi je drago što je FK Partizan gost naše škole. Ovde ima đaka koji navijaju i za druge klubove, ali mislim da preovlađuju navijači Partizana. Ovom akcijom želimo đake da naučimo korektnosti u igri, poštovanju protivnika i ljubavi prema sportu – rekao je direktor škole Dragi Lukić.

Đaci ove škole, imali su priliku da se druže sa Nemanjom Kojićem, dečaci su imali priliku da sa prvotimcem Partizana odmere snage u jednočasnovnom druženju. Kojić nije krio oduševljenje:

– Ovo je izvanredan način da se deca što više usmere ka sportu. Žao mi je što ja, kad sam bio u njihovom uzrastu  nisam imao mogućnosti da, baš na ovaj način upoznam omiljene fudbalere kluba za koji sam navijao. Već sam primetio nekoliko talentovanih dečaka, a uz to  primetna je i njihova  ljubav prema crno-beloj boji – kaže Nemanja Kojić.

FOTO: Partizan.rs

Komentari