Paskval: Čestitam navijačima i igračima Partizana, uvek nas dočeka odlična atmosfera

-Pre svega čestitam još jednom Partizanu na prikazanoj igri i fantastičnom spektaklu koju su priredili navijači, kao i svaki put do sada. Što se tiče prve četvrtine, nismo imali kontrolu u napadu, ali u drugoj četvrtini uspostavili smo kontrolu i dominirali i u napadu i u odbrani.

Nakon što je upitan da prokomentariše bolju igru na gostovanjima svog tima, kao i izgubljeni meč protiv Nantera Paskval je prokomentarisao:
-Došli smo do jedne važne pobede, u trećoj četvrtini odličnom igrom došli smo do pobede.
Kada igramo kući, nije problem o motivaciji, već kod kuće osećamo veći pritisak, zato bolje igre pružamo na strani. Što se meča sa Nanterom tiče, pobedili su nas, ali u košarci se to dešava često, Nanter igra dobru košarku, zato su upisali pobedu.

Na pitanje da li je pobeda Barselone plod dobre igre katalonaca, ili loše Partizana, Paskval je rekao:
-Verujem da se pobede i porazi ne mogu objasniti na jedan način, mi smo generalno dobro odigrali u odbrani, moguće je da je Partizan imao fizičkih problema, kao i nedostatak Vestermana, što je veoma uticalo na igru. Partizan uvek pokazuje da je dobar protivnik i uvek im čestitam na odličnoj igri. Mi smo vodili računa o defanzivnim zadacima u meču pa smo zapostavili skok igru.

Komentari