Pauljević: Hvala Radničkom, vraćam se u Partizan

Branku Pauljeviću nije mnogo trebalo da se u Radničkom izbori za status jednog od miljenika navijača. Prepoznatljivi prodori brzonogog desnog beka zadavali su glavobolje mnogim protivnicima. On se nakon večerašnje utakmice kratko za naš portal osvrnuo na sezonu u Radničkom.

Još uvek desni bek Radničkog, Branko Pauljević osvrnuo se na sezonu koja je iza njega, misli da je bilo prostora i za bolji rezultat:

-Imali smo dobru sezonu, završili smo na pravom mestu. Možda je bilo prostora za Evropu. Neki rezultati su se okrenuli protiv nas, bilo je nekoliko utakmica u koje smo loše ušli. Nismo uspeli da ostvarimo rezultat kome smo se nadali. Nadam se da će Radnički uspeti da u sledećoj sezoni napravi korak dalje – počeo je Pauljević.

Nakon što je zamenjen u 60. minutu, Pauljević je dobio aplauz sa tribina, ne krije da mu je to prijalo, ali da to nije očekivao:

-Iznenadili su me aplauzi na kraju utakmice, bilo je lepo igrati ovde. Navijači su nas uvek podržavali u velikom broju i zaista je bilo lepo igrati pred tolikim brojem pristalica.

Za kraj je govorio o planovima u sledećoj sezoni:

-Vraćam se u Partizan, pojaviću se na početku priprema. razmisliću o daljem angažmanu. Sledi dobar odmor, želim da razbistrim glavu, videćemo šta će biti od leta – Rekao je Pauljević.

 

Komentari