Pavlović se vratio u Partizan

Aleksandar Sasa Pavlović se vratio u redove beogradskih crno-belih. Na sajtu Partizana potvrdjena je informacija da će 30-godišnji košarkaš do kraja juna 2015. godine nositi dres isoimenog kluba.

Na kraju prošle sezone napustio je redove crno-belih i pričalo se da ima razne ponude iz inostranstva, a najglasnije priče su bile o ponudama iz Kine i turskog Galatasaraja. Prema pričama agenta Saše Pavlovića, igrač je odbio unosne ponude i vratio se u Partizan. Navijači beogradskog kluba su intezivno vodili kampanju za vraćanje ovog proslavljenog košarkaša u svoje redove.

Pavlović pokriva pozicije beka i krila, a u svojoj bogatoj karijeri nastupao je za podgoričku Budućnost, NBA timove Jutu, Klivlend, Minesotu, Dalas, Nju Orleans, Boston I Portland. U februaru 2014. godine,  potpisao je ugovor sa Partizanom.

Pavlović će biti veliko pojačanje mlade ekipe koju sa klupe predvodi Dule Vujošević. Želje navijača su ispunjene, a ostaje da se vidi koliko će moći ova ekipa do kraja sezone. Jedno je sigurno, a to je da je Partizan dobio odličnog košarkaša.

Komentari