Pazar ponovo ostaje bez trenera?

Po svemu sudeći, Novi Pazar će uskoro morati da traži novog šefa struke.

Kako „Utakmica“ nezvanično saznaje, Slavenko Kuzeljević će otići sa kormila plavo-belih. Naime, pomenuti  stručnjak je nezadovoljan odnosom uprave prema timu, odnosno činjenicom da već tri kola nije bio u mogućnosti da sa klupe predvodi svoje pulene. Iskusnom treneru je frustrirajuća činjenica da već nekoliko meseci uprava ne može da reguliše zaostala dugovanja prema njegovom prethodniku Dragoljubu Bekvalcu.

Naime, prema propozicijama takmičenja, ukoliko obaveze kluba prema bivšim šefovima struke nisu izmirene do kraja, ni sadašnji strateg kluba nema pravo da bude na klupi tima tokom utakmice.

Razlog više za Kuzeljevićev odlazak je i činjenica da se na vidiku ne vidi ni naznaka da će se ta situacija ubuduće promeniti, odnosno da uprava ni ne pokazuje interesovanje da popravi situaciju. Za nekadašnjeg trenera klubova kao što su: Radnički 1923, Banat, Metalac, Sutjeska, Hajduk iz Kule je onemogućenost direktnog kluba ometajući faktor koji može uticati i na rezultate, što je odgovornost koju Kuzeljević ne želi da prihvati.

Ukoliko do sutra ne dođe do drastične promene, 2. april će biti Kuzeljevićev poslednji radni dan u Novom Pazaru.

Komentari