Pazaraca hiljade ili samo trista u Ivanjici?

Dan posle pobede nad Vojvodinom u Novom Pazaru počelo je da se priča o gostovanju u Ivanjici, i o deset obezbeđenih autobusa.

Ivanjica koja je udaljena nešto više od dva sata od Novog Pazara uvek je bila prava poslastica za gostujuće fudbalere koji su se u  Ivanjici uvek osećali kao kod kuće.  Pazarskih Navijača je uvek bilo mnogo zbog blizine dva grada i osim prevoza koje obezbedi klub uvek pođe bar još toliko navijača o svom trošku, i uvek tribina na kojoj se nalaze gostujući navijači je bude krcata.

Međutim, bili smo prisutni razgovoru u kojoj jedna od osoba iz uprave kluba, koja je zadužena za prevoz navijača je rekla između ostalog da ima samo trista karata za utakmicu i da niko bez karte neće moći da prisustvuje meču.  Danas su navijači obavešteni da niko ko bude išao sa autom neće moći da uđe u Ivanjucu upšte, a ne da prisustvuje utakmici.

Navijači su bili najavili bokot posle zabrane odlaska u Beograd protiv OFK Beograda, ali je predsednik kluba, Nedžad Dragolovčanin obećao da će sve učiniti kako bi obezbedio navijačima prevoz i da je on uz njih u svakom trenutku, i oni su odustali od bojkota. Na žalost navijača on je iz zdravstvenih razloga u Nemačkoj, tako da su prepušteni su dogovoru sa ostatkom uprave sa kojom navijači nisu u najboljem odnosu još od kada je iz kluba otišao tadašnji predsednik klluba i miljenik navijača Bojan Radovanović. Da li će se ponovo okrenuti bojkotu ili će ipak uprava kluba obezbediti prevoz saznaćemo do subote kada se igra utakmica između JavoraNovog Pazara.

 

 

Komentari