Pazarci pred praznim tribinama

Dogodilo se ono što je najavio i Načelnik Uprave policije Mladen Kuribak, meč Novi Pazar – Crvena zvezda biće odigran bez publike. Doduše ne iz bezbednosnih razloga koje je spominjao policijski zvaničnik, već odlukom Tomislava Pajovića, Predsednika Disciplinske komisije.

Novi Pazar je kažnjen sa dve utakmice igranja pred praznim tribinama. Uoči početka meča prvog kola, protiv niškog Radničkog došlo je do nereda, u međusobnom obračunu dve navijačke frakcije Novog Pazara, jedan od simpatizera je izboden nožem.

Udareni tamo gde najviše boli, u uvek solidno popunjene tribine – Pazarci su najavili žalbu. Bez obzira na ishod, epilog žalbe neće biti viđen do tek nakon odigravanja utakmica, a u međuvremenu posledice snose svi – igrači oba kluba, oni normalni navijači, klupske finansije, pa i srpski fudbal u celini.

Nije prvi put da je klub iz grada na Jošanici kažnjen na ovaj način, prošle godine su takođe igrali pred praznim tribinama. Tada su zbog incidenata u duelu sa kragujevačkim Radničkim, odigranim krajem oktobra 2011. takođe morali da zaključaju stadion na dve utakmice.

Komentari