“Plavi” sve jači – Sotirović u Pazaru!

Nakon dolaska Vladimira Otaševića, Novopazarci pojačavaju i ofanzivne redove. U klub je stigao iskusni napadač Vuk Sotirović.

Za usluge Sotirovića interesovali su se mnogi klubovi, pa je bilo i raznih priča o tome gde će nastaviti karijeru, ipak, on je odlučio da prihvati ponudu Novog Pazara i stavi se na raspolaganje treneru Zoranu Njegušu.

 

http://www.youtube.com/watch?v=uTD9edYvFj0&width=610

Vuk Sotirović je u prethodnoj polusezoni nosio dres Javora, u kom je postigao tri pogotka u Super ligi, kao i jedan u Kupu. Brzonogi napadač je svoj fudbalski put započeo u beogradskom Grafičaru, a nije mu dugo trebalo da ode van granica Srbije. Prvi inostrani angažman imao je 2005. godine, to mu je bio prvi odlazak u Poljsku, u kojoj je promenio pet klubova, i zadržao se više od sedam godina. Nakon duge epizode van svoje zemlje, sledi povratak u Srbiju, u jesen 2012, gde je nastupao za BSK iz Borče, u kome se zadržao samo šest meseci, ali i postigao tri gola uz zabeležene dve asistencije. Pre godinu dana napustio je BSK i prešao u redove kiparskog prvoligaša Nea Salamis Famaguste, u kome je proveo šest meseci. U ovom prelaznom roku napustio je Ivanjičane i izabrao Novi Pazar. Sigurno je da navijači od njega mnogo očekuju, a da li će uspeti da ispuni ta očekivanja ostaje da vidimo.

Komentari