Plemenit gest Dušana Projovića

IZVOR: Aleksinac.net

“Tribine Taša su od 18 do 20 jula bile male da prime mnogobrojnu publiku grada Aleksinca, sa željom da vide Basket turnir “Milorad Mića Projović”, četvrti po redu.


To je turnir koji se svake godine održava u našem gradu i svake godine, pa i ove ustanova za decu i mlade “Hristina Markišić” bila je samo jedna u nizu kojoj su organizatori ovog turnira dodelili mnogobrojne nagrade.

U ime dece Doma, radnika i rukovodstva ustanove zahvaljujemo se najpre Dušanu Projoviću i njegovoj porodici što su nas i ove godine udostojili mnogobrojnoh poklona.

Na samom otvaranju turnira najbolji igrač utakmice odrekao se nagrade u korist našeg stićenika, koji je uznak sećanja na ovaj turnir dobio mobilni telefon. Pored telefona deca su dobila još pregršt poklona, a na završnoj utamici gospodin Nikola Grbić uručio je vaučer za produženi vikend na Kopaoniku.

Hvala porodici Projović, svim takmičarima i organizatorima što su nas i ove godine udostojili ovakvih prelepih poklona, jer za sreću je potrebno vrlo malo. Osmeh dece je govorio više od svega.

Da turnir postaje tradicionalan govori o njegovom kvalitetu, humanosti ljudi koji ga organizuju i velikoj ljubavi prema deci.

Još jednom hvala porodici Projović u ime dece, radnika i rukovodstva ustanove.

Radnici doma Hristina Markišić”

 

Komentari