Pokazni trening za košarkaše u OŠ Duško Radović – Pokloni opštini i klubovima

U subotu 15.11.2014. godine sa početkom u 12.30 časova u sali OŠ Dušan Radović u Nišu , održaće se pokazni trening za igrače i mlade trenere u okviru rada Regionalnog Razvojno trenažnog centra.

Foto: RKSIS.rs

Ovaj trening držaće trener Dragan Jakovljević iz Beograda, naš poznati stručnjak Dragan Jakovljević je pored igračke karijere , svoju trenersku karijeru gradio u mnogim klubovima I posebno afirmisao mlade igrače.Prošle sezone postao je prvak Srbije u kadetskoj konkurenciji sa KK Crvena Zvezda.Jakovljević u Niš dolazi sa proslavljenim košarkašem I bivšim reprezentativcem Goranom Grbovićem.

Dragan Jakovljević će održati pokazni trening za mlade igrače I trenere , a demostratori će biti kadetska ekipa OKK Junior , koja se takmiči u Jedinstvenoj kadestkoj ligi Srbije.Trening će početi u subotu 15.11.2014. u 12.30.Nakon trenera od 13.30 do 14.00 (učionica škole OŠ Dušan Radović) Dragan Jakovljević i Goran Grbović razgovaraće sa mladim trenerima o svim temama koje ih zanimaju.Ovo je poziv za sve trenere iz Niša I okruženja da prisustvuju treningu i usavrše svoje znanje , kao I da saznaju nešto novo.Jakovljeviću će asistirate trener kadetske ekipe OKK Junior Kovačević , a igraču su dužni da u 12.00 časova budu u Sali OŠ Dušan Radović I u 12.30 zagrejani za trening.Trening će biti otvoren kako za trenere, tako I za sve ljubitelje košarke

DONACIJA KOŠARKAŠKOG SAVEZA SRBIJE KLUBOVIMA 1MRL Istok i 2 SŽL JUG

Nakon poklanjanja novih tabli opštini Pantelej, RKSIS i KSS nastavljaju sa redovnim akcijama košarkaškog oplemenjavanja zajednice.

Foto: Media centar Niš

– Svi klubovi učesnici dobiće po 4 lopte od KSS. Pored ovog, lep povod je da se nagrade i drugi.
Na jednoj od predhodnih konferencija, prilikom postavljanja košarkaških tabli. Obećali smo i donaciju Opštini Pantalej da ćemo da doniramo par lopti, kako bismo pomogli revitalizaciju međublokovskih terena. Donacijom će biti obuhvaćena i dečija ustanova Pčelica. Dve košarkaške lopte dobiće ekipa sportskog kluba Šampion za decu ometenu u razvoju. Pored svega toga, kao odgovoran savez podelićemo i sportsku opremu seniorskom timu OKK Konstanttin i KK Pirot. Navode iz Košarkaškog saveza Istočne Srbije.

Komentari