Pratite F8 juniorske košarkaške lige Srbije i putem interneta

Svi ljubitelji košarke će ovogodišnji finalni turnir Juniorske Lige Srbije, koji se održava u Nišu, moći da prate I putem LIVE STREAM-a. Ovaj projekat je zaživeo prošle godine I na završnom kadetskom turniru u Beogradu postigo popularnost, gde je četiri utakmice ispratilo ukupno 4000 gledalaca. Pored kadetskog turnira, emitovan je završni turnir za juniorke, pionirke I uakmice KLS, tačnije utakmice OKK Konstantin.

Projekat je realizacija apsolventa na Elektronskom fakultetu u Nišu, Gorana Kovčića, u saradnji sa RKSIS I KSS, a ideja je formiranje omladinska LIVE STREAM mreže na teritoriji republike Srbije, u cilju promovisanja I popularizacije sporta.

-Glavna ideja je bila mogućnost emitovanja bitnih sportskih dešavanja u zemlji, koja će uz minimalna ulaganja, biti dostupna svim ljubiteljima sporta u zemlji I van nje. Drago mi je što su ljudi iz košarkaškog saveza to prepoznali, I stali kao podrška iza jednog ovakog projekta. Nadam se da će ovaj projekat u nekoj bliskoj budućnosti biti jedan vid informisanja na visokom nivou. Očekujem da će ovaj finalni turnir pomeriti granicu gledanosti u odnosu na prošlu godinu I postići novi rekord – rekao je Goran Kovčić.

Sve utakmice možete pratiti na oficijalnim sajtovima www.serbiastream.tv, www.kss.rs i www.rksis.rs.

Komentari