Predrag Pavlović: Zbogom fudbalu

Žurnal je danas objavio da se Predrag Pavlović, nekadašnji mladi reprezentativac i do skoro igrač OFK Beograda, oprostio od aktivnog igranja.

Nekada talentovani vezista, a danas mladi “penzioner” ima svega 27 godina a mnogobrojni problemi sa povredama, kao i neke pogrešne odluke kumovali su ranom okončanju njegove karijere.

Kao talentovani junior kruševačkog Napretka, Pavlović je već sa 14 godina prešao u veoma talentovanu generaciju Partizana, igrao je za mlađe selekcije nacionalnih timova SCG i Srbije, učestvovao je u osvajanju srebra na EP za mlade u Holandiji 2007. godine, kao i na Olimpijskim igrama u Pekingu naredne godine, zbog toga imao je jednu od najboljih “radnih” biografija u Superligi.

Zbog jake konkurencije kao senior je nastupao na pozajmicama za Teleoptik i svoj matični klub, a najbolje partije je pružao u dresu Napretka od 2006. do 2009. godine. U tom periodu često se spominjao u kontekstu velikog interesovanja nekih klubova za njegov angažman, pre svega Crvene zvezde. Nakon toga, počeli su problemi sa povredama i duga odsustva sa terena.

Ispadanjem Napretka iz lige, 2010. godine prešao je u Metalac, a nakon jedne sezone i u OFK Beograd, u kome je propustio veći deo prve sezone, zbog povrede ukrštenih ligamenata. Nakon oporavka proveo je jednu toplo-hladnu godinu u dresu “romantičara”, a danas se definitivno oprostio od tima sa Karaburme, ali i aktivnog igranja.

 

 

 

Komentari