PREKIPELO: Potukli se Todorić i Vujošević – Trener napustio Partizan

U Veoma nezgodnom trenutku po srpskog šampiona dešava se drama za dramom. Samo nedelju dana nakon velike drame sa Sašom Pavlovićem, koji je na kraju odlučio da ipak ne napušta Partizan, u crno-belom timu ponovo je burno. Ovoga puta posledice su velike, Partizan je ostao bez svog trenera. Konferencija je najavljena za sutra.

Unnamed image

Nekoliko nedelja pred meč protiv Crvene zvezde, koji će u mnogome odlučiti budućnost crveno i crno-belih, nova bura u redovima šampiona Srbije. Ljudi koji redovno prate treninge Partizana, večeras su prisustvovali neverovatnoj sceni, u poređenju sa kojom, sve do sada deluje kao dečija igra.

Nakon jedne akcije koju su igrači Partizana uvežbavali Vanja Marinković je pogrešno sproveo instrukcije trenera Vujoševića koji je pokušao da mu objasni u čemu greši, kada se ponovila akcija Marinković je ponovo načinio istu grešku nakon čega je prišao Dule i povukao ga je za ruku i rekao mu da se tera na klupu. Poručio je anonimni izvor renomiranom sajtu Sportando.

To nije bilo sve, nakon oštre reakcije trenera umešao se Dragan Todorić, posle je došlo do žustre rasprave sa trenerom.

U momentu, Todorić je skočio sa klupe, uneo se treneru u lice, na šta ga je ovaj odgurnuo i rekao mu da to ne čini, dok je on trener u klubu, poštovaće se njegova reč. Tada se desilo ono o čemu mi Grobari nismo sanjali, Todorić je rekao Vujoševiću da se pokupi, da više nije trener kluba, poručio je ovaj navijač.

Unnamed image (1)

Iz Partizana najavljuju konferenciju za medije za sutra, kada će cela situacija biti jasnija.

Komentari