Prometni dani na Karaburmi

Marko Petković definitivno je pristupio Crvenoj zvezdi, Marko Pavlovski je u pregovorima sa Portom, a Ivica Jovanović je pojačao Radnički iz Niša.

Tim sa Karaburme već je ovog leta video dosta odlazaka, prošlosezonski kapiten Nemanja Nikolić je u Belorusiji, Milan Lukač je u Partizanu, u istom smeru otišao je i Petar Grbić doduše kao pozajmica Olimpijakosa. Ofkovci su se odrekli Trivunovića koji je sada u Subotici, inostrani angažman je pronašao i Danijel Gašić, Augusto Batioha je u Crnoj Gori…

Novi odlasci su zadesili Karaburmu u smiraj prelaznog roka, Petković je nakon prave sage završio u klubu za koji, prema rečima Zvezdana Terzića i navija – Crvenoj zvezdi. Marko Pavlovski ima manje od 30 superligaških mečeva u nogama, ali kvalitet ovog devetnaestogodišnjaka privukao je pažnju fabrike igrača iz Porta.

Jedan od retkih preostalih napadača ovog tima, Ivica Jovanović takođe je promenio sredinu, on će igrati za Radnički iz Niša i tako i geografski biti bliži svom rodnom Zaječaru.

Potencijalne novajlije, svi imaju veze sa Crvenom zvezdom

Iskustvo je potrebno ovom malom timu, tako da je izvesno da će ih pojačati napadač Jovan Damjanović, momak svojevremeno kao omladinac proglašen za talentovanijeg igrača od Ibrahimovića, kao i nekadašnji Zvezdin vezista Marko Perović, pa nesuđeno pojačanje tog kluba, iskusni Stevan Bates, ali i Omega Roberts, koji je nedavno postao igrač tima sa “Marakane”, ali još nije zaigrao za prvi tim.

Komentari