Puca po svim šavovima u Partizanu, Mitrović prodat, Jovičić podneo ostavku, traži isto i od Đurića

Ponovo je bilo burno na stadionu Partizana, i pored  nedavnog obećanja predsednika Partizana, da Aleksandar MItrović neće biti prodat, desilo se baš to,nakon prijateljske utakmice sa Kolumbijom, koju naša reprezentacija igra u Barseloni, Mitrović će produžiti ka Belgiji, gde će ozvaničiti saradnju sa Anderlehtom.

Tako se nastavila praksa da mladi igrači pre napunjenih 20 godina, odlaze iz kluba i pored svih obećanja uprave, koja su očigledno jednokratna, baš kao i planovi o budućnosti kluba.

Partizan je na stolu imao tri ponude, ponudu Anderlehta od pet miliona, koji bi bili isplaćeni u narednih 24 meseca, klub iz Holandije je bio spreman da ponudi isto toliko novca, koji bi odmah legao na račun Partizana, sa tim da bi Mitrović do januara ostao igrač Partizana, kao i ponuda Udinezea od 5,5 miliona Eura.

Zbog neslaganja članova uprave, da li mladog napadača uopšte treba prodavati, održan je sastanak, na kome je Aleksandar Mitrović bio jedina tačka dnevnog reda, tesnom većinom odlučeno je da devetnaestogodišnji centarfor potpiše za Anderleht. Još jedna u nizu nejasnoća predstavljale su dve različite sume za koji je Mitrović trebalo da postane član belgijskog “kraljevskog kluba”, u Srbiji se operisalo sumom od 3,5 miliona, a u medijima iz te zapadnoevropske zemlje istaknuto je da je visina transfera 5 miliona eura.

Mileta Jovičića, koji je bio protiv odluke da se Mitrović proda, su podržali i Novak Nedić i Albert Nađ. Jovičić je ponudio ostavku UO, a isto to je zatražio od Dragana Đurića!

Komentari