Pukovnici ili pokojnici! 20.45h

Reprezentacija Srbije večeras dočekuje reprezentaciju Albanije (20.45h) na stadionu Partizana u okviru 3. kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo. Nakon, slobodno možemo reći, neuspeha u Jermeniji i osvojenog (izvučenog) samo jednog boda, Srbija večeras mora da trijumfuje ukoliko ne želi dodatno da zakomplikuje situaciju u grupi.

U redovima naše reprezentacije ističu da se i pored kiksa u Jerevanu i loših komentara kojima su reprezentativci i selektor bili izloženi, pobeda u ovom meču ne dovodi u pitanje. Selektor Advokat izjavio je da neće menjati formaciju za ovaj meč, pa treba očekivati da će Srbija napasti Albance sa jednim špicem.

Što se tiče gostiju, prema rečima njihovog selektora, Albanija je svesna da je u ovom trenutku autsajder na papiru i da naši momci imaju kvalitetniji tim, ali oni u Beograd dolaze po tri boda. Albanci nakon dva odigrana meča, dele prvo mesto u grupi sa Dancima. imaju 4 boda, s tim što su u prvom kolu pobedili Portugalce u gostima.

Iako je još uvek početna faza takmičenja, nakon neuspeha u Jermeniji i rezultata ostalih mečeva, koji na baš i nisu išli na ruku, jedino pobeda u ovom meču garantuje mirnu luku za Orlove u nastavku kvalifikacija. Traženja izgovora više nema, Srbija ima jednu od najperspektivnijih ekipa u poslednjih nekoliko godina, igrače koji nose dresove klubova poput Čelsija, Sitija i Liverpula, sve priče o mladosti ekipe ispričane su u prošlim kvalifikacijama. Večeras se samo pobeda računa, ili da batalimo fudbal na neko vreme!!!

Komentari