Rad bez Mojsilovića u baraž mečevima

FK „Rad“ obavestio je sportsku javnost da šef stručnog štaba, Stevan Mojsilović , iz zdravstvenih razloga neće moći da bude na klupi u dva meča barža za popunu Superlige. Strateg „građevinara“ se požalio na kardiološke probleme nakon utakmice sa Voždovcem i medicinsko osoblje je nakon detaljnog pregleda ustanovilo ozbiljne srčane anomalije i preporučilo gospodinu Mojsiloviću terapiju koja ne sme uticati na pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja.

– Uzimajući u obzir da su pregledi u petak potvrdili da je zdravstvena situacija gospodina Mojsilovića još uvek izuzetno alarmantna i da je preporuka pored terapije zasnovana na strogom mirovanju, sa žaljenjem konstatujemo da zvanični rukovodilac strućnog štaba neće moći da da doprinos svojim prisustvom na utakmicama protiv Metalca u nedelju i u revanšu u sredu.

FK „Rad“ želi brz oporavak treneru Stevanu Mojsiloviću znajući da ceni tri vezane pobede koje je ostvario pri dolasku na Banjicu vrativši nadu da je opstanak moguć i ostvariv – saopštavaju sa Banjice.

S`obzirom da po okončanju mečeva baraža prestaje i ugovor o angažovanju aktuelnog šefa struke, rukovodstvo kluba iz Crnotravske ulice najavljuje početak pregovora o potencijalnoj daljoj saradnji sa Stevanom Mojsilovićem za period koji sledi .

Komentari