Radnički krenuo u novu sezonu – 33 igrača na prozivci

Fudbaleri Radničkog krenuli su u novu sezonu, u 18h na stadionu „Čair“ istrčali su neka poznata ali i neka nova lica. Prozivci je prisustvovalo trideset i tri igrača, od kojih je osmorica iz omladinskog i kadetskog pogona. Prozivku su obavili pomoćni trener Nenad Stamenković i sekretar igračkog kadra Predrag Stamenković.

Foto: Sport018.com

Predrag Stamenković obratio se novinarima na početku priprema. Stamenković je govorio o igračkom kadru.

“Svi igrači koji su planirali za danas došli su. Opravdano su odsutni Ivan Pejčić i Kajo Sančez. Klub je napustilo nekoliko važnih igrača, poput Stojanovića, Pauljevića, Bulatovića i Jovanovića. Gledaćemo da sačuvamo kostur ekipe, četvorici igrača ističu ugovori pokušaćemo u narednim danima da ih sačuvamo u timu. Priključili smo dosta mladih igrača, čime šaljemo poruku da klub misli na mlade igrače iz naše škole.”

Nekolicini prvotimaca istekli su ugovori, postoji obostrana želja da se saradnja nastavi.

Aleksandar Jovanović je bio u razgovorima sa Jagodinom, međutim spreman je da uđe u razgovore o nastavku saradnje sa klubom. Ista situacija je i sa Dušanom Kolarevićem, Vladanom Pavlovićem, Bratislavom Pejčićem, dok je Golman Nenad Filipović sinoć produžio saradnju sa klubom„. Dodao je Stamenković.

Na prvom treningu pojavili su se:

Nenad Filipović, Aleksandar Kesić i Miloš Perić, Miloš Petrović, Vladan Pavlović, Milan Ćulum, Dušan Kolarević, Saša Marjanović, Bratislav Pejčić, Nikola Mitrović, Strahinja Petrović, Aleksandar Jovanović, Petar Đuričković, Vladimir Milenković i Dragan Jelić. Marko Tomić u Radnički je došao iz Sinđelića.

Sa pozajmica su se vratili sledeći igrači:
Mladen Petrović, Mladen Mitrović, Aleksandar Stanković, Miloš Nikolić, Nikola Mladenović, Miodrag Todorović, Stefan Marković, Marko Zdravković i Luka Milićević.

Omladinci: Stefan Vukić, Kemal Asanović, Filip Milivojević, Dušan Stojanović, Aleksandar Vukadinović i Petar Bogdanović, kadeti:
Lazar Anđelković i Nikola Petković.

Ivan Pejčić priključiće se klubu sutra, Kajo Sančez 5. jula.

Izvor: sport018.com

Komentari