Radnički Niš: Na dva meča po promotivnim cenama

Fudbalski klub Radnički spremio je pogodnost za sve svoje navijače koji planiraju da dođu na stadion sledeće nedelje, kada nas čekaju mečevi sa Vojvodinom i Jagodinom.

U ponedeljak, 30. septembra na biletarnici hale Čair počeće prodaja promotivne karte za oba meča, koji su na programu 2. oktobra (Vojvodina) i 5. oktobra (Jagodina).

Cena promotivne karte za južnu tribinu je 200 dinara, a za istočnu ili zapadnu po 500 dinara.

Ove karte će imati dve perforacije (dva odsečka) i na svakom će pisati za koju utakmicu važi. Prvi isečak će važiti za meč sa Vojvodinom, a drugi za susret sa Jagodinom. Karte neće biti personalizovane i može jedna osoba iskoristiti za prvi meč, a neko drugi za drugu utakmicu.

Od ponedeljka u prodaji će biti SAMO promotivna karta za oba meč, dok će pojedinačne karte za meč sa Jagodinom biti u prodaji pred taj susret. Cene će biti kao i do sada, 150 dinara za južnu i po 300 dinara za istočnu i zapadnu tribinu.

Dođite da zajedno podržimo Radnički u Superligi.

“Đački sever” i besplatan ulaz za starije od 65 godina

Marketing Fudbalskog kluba Radničkog nastavlja sa akcijama i za celu sezonu spremio je nova iznenađenja za verne navijače i za one koji bi to želeli da postanu.

“Đački sever”

Đaci osnovnih škola će uz pokazanu đačku knjižicu i u pratnji jednog roditelja ili staratelja moći da uđu besplatno na severnu tribinu tokom cele fudbalske sezone, osim kada su mečevi sa Partizanom i Crvenom zvezdom iz bezbednosnih razloga.

Đaci osnovnih škola će na ulazu severne tribine morati da pokažu đačku knjižicu i da budu u pratnji jednog roditelja ili startatelja, a roditelj će moći da uz “đačku kartu”, koja košta 100 dinara i biće u prodaji na biletarnici, uvesti najviše dvoje dece. Severna tribina je rezervisana isključivo za roditelje sa decom, dok deca koja nisu krenula u školu i dalje imaju besplatan ulaz na svim tribinama uz pratnju roditelja ili staratelja.

Besplatno za starije od 65 godina

Za sve ljubitelje Radničkog starije od 65 godina klub je obezbedio besplatan ulaz, ali samo na zapadnu tribinu. Potrebno je da se na ulazu pokaže lična karta i da se posle uživa u fudbalu.

Komentari