Radonjić: Navijači hvala, bićemo još bolji

Čarls Dženkins je uz Simonovića bio najbolji sa 20 indeksnih poena, u ubedljivoj pobedi Crvene zvezde nad Panioniosom u trećem kolu last 32 grupe Evrokupa, kratko je prokomentarisao meč:

– Nismo bili na visini zadatka u prvom poluvremenu. Tokom pauze trener nam je sugerisao šta da popravimo što smo i učinili i uspeli da ostvarimo pobedu.

Dejan Radonjić je za razliku od prethodnog susreta dočekan ovacijama navijača.

– Hvala navijačima na još jednoj fantastičnoj podršci koja mnogo znači igračima, naravno i meni. Drago mi je da su prepoznali dobre stvari koje smo uradili do sada, treba da ostanu uz nas do kraja da uradimo još dobrih stvari i radujemo se zajedno. Do tada treba da obavimo puno posla. Evo u toku dana smo tek saznali da ne možemo da računamo na Lazića (zdravstveni problemi) i morali smo da se prilagođavamo igri bez rotacije. To se osetilo na početku, previše smo mekano ušli u duel a to nije način na koji razmišljamo, treniramo i igramo. Loše smo se zagrađivali pod košem, u nastavku smo imali pet minuta bez primljenog koša što je prelomilo meč. Zadovoljstvo je još veće jer su mladi dobili i iskoristili priliku. Još jednom, hvala publici, mi na terenu dajemo sve od sebe.

Mladi Rebić je pokazao nervozu i promašio četiri slobodna bacanja.

– On je ušao dok je rezultat još bio aktivan i učinio ono što mu je bio zadatak i nisam nervozan zbog promašaja, ne treba da bude ni on. Svaki sekund na terenu je pokazao da može mnogo.

Komentar na skandiranje Vašeg imena pred početak?

– To nam je velika satisfakcija za rad i posvećenost klubu. Naravno, to nam uliva još veću motivaciju za dalji rad.

Komentari