Radonjić: Tejić je prvi udaren, imam razumevanja za njegovu reakciju!

Nakon poraza od Crvene zvezde u Beogradu, Damjan Stojanovski nije mogao biti naročito zadovoljan.

– Čestitam Zvezdi pobedu, nismo odigrali kako je trebalo ni u napadu, ni u odbrani. Poraz je na ovaj način bio neizbežan – kratak je bio Stojanovski.

Zoran Martič osim ovog poraza ima veće brige, još se ne zna da li će se njegov tim kvalifikovati za Evrokup:

– Čestitam Zvezdi i na pobedi i na prvom mestu, tokom sezone su prikazali najstabilniju formu i zasluženo su lideri. Mi nismo bili na nivou na kom smo igrali tokom prethodnih mečeva, nezadovoljan sam lošim protokom lopte, ali ne mogu da apostrofiram pojedinca kao krivca. Ima i Zvezdine zasluge u našoj lošoj igri, kolektivno nismo bili kako treba.
Nadam se da će nam dobar rasplet u ostalim mečevima obezbediti plasman u Evropu.

Crvena zvezda, od ranije je poznato da će u plej of sa liderske pozicije, a trijumfom nad MZT su obeležili uspešnu sezonu na domaćem parketu, niko nije uspeo da ih pobedi.

Branko Lazić je bio zadovoljan igrom u pobedi svog tima:

– Čestitam saigračima na pobedi, imali smo ozbiljan pristup od početka, sada se okrećemo narednom meču sa Budiveljnikom – Rekao je on.

Dejan Radonjić, trener Beograđana bio je zadovoljan tokom meča:

– Pošto se ovih dana više govorilo o Budiveljniku, postojala je bojazan da će se to odraziti i na ekipu, naročito jer je duel bez takmičarskog značaja. Ipak, momci su pokazali dosta ozbiljnosti, kontrolisali igru i na kraju rutinski slavili. Priliku su dobili i mlađi, ali ozbiljnog pristupa nije manjkalo. Najmlađi na terenu, Marko Tejić je pred kraj bio prvi udaren, tako da imam razumevanja za njegovu burnu reakciju – Zaključio je Radonjić.

Komentari