Razišli se Bekvalac i Radnički!

Nakon sednice Upravnog odbora Fudbalskog kluba Radnički i sastanka Uprave sa trenerom Dragoljubom Bekvalcem, sporazumno je raskinut ugovor između kluba i šefa stručnog štaba.

Uprava kluba se zahvaljuje treneru Dragoljubu Bekvalcu na svemu što je učinio za Radnički tokom 8 meseci koliko je proveo u Nišu i klubu.

Bekvalac je preuzeo klub u teškom trenutku i svojim radom i zalaganjem doveo je Radnički do vrha srpskog fudbala, gde ga i ostavlja.

Radnički odaje priznanje i zahvalnost Dragoljubu Bekvalcu što je doveo klub do prilike da obezbedi takmičenje u Evropi, što je motivisao igrače da uvek ulože maksimum i vrate klub na stare staze slave sa kojih je malo skrenuo prethodnih godina.

Predsednik Upravnog odbora Radničkog Darko Bulatović ističe da je odluka doneta u interesu Radničkog i Dragoljuba Bekvalca i dodaje da niko nije iznad Radničkog.

-Kao predsednik ovog kluba poštujem sve što je trener Dragoljub Bekvalac uradio i zahvaljujem mu se što je Radnički dobio priliku da i dalje “sanja evropski san” do kog je rad Bekvalca i njegovog stručnog štaba i doveo, rekao je Bulatović.

Klub užurbano traži novog trenera Radničkog, koji će u subotu 15. Marta igrati sa Slobodom u Užicu u 19-om kolu Superlige.

Komentari