Reprezentacija: Mihajlović objavio spisak za Japan i Makedoniju

Selektor reprezentacije Srbije, Siniša Mihajlović objavio je danas spisak fudbalera, na koje će računati u mečevima sa Japanom i Makedonijom.

Na spisku nema do sada standardnih igrača, Markovića, Mitrovića, Nastasića i Đuričića, koje je Mihajlović ustupio Ćurčiću za mečeve mlade reprezentacije. Takođe nema ni Subotića, koji odmara od reprezentativnih obaveza. Od novih imena, pozvan je štoper Vojvodine, Trajković, zatim dvojac Partizana, Živković – Jojić. Dobrim igrama u poslednje vreme, poziv je obezbedio i Stefan Šćepović, dok se i ime Nikole Maksimovića ponovo našlo na spisku. Povratnik u redove Orlova je i Aleksandar Ignjovski, kojeg nije bilo zbog povrede, ali i veteran Dejan Stanković, koji će u prijateljskom meču sa Japanom, odigrati rekordni 103. meč u dresu reprezentacije, i oprostiti se na taj način od dresa sa državnim grbom.

Evo i kompletnog spiska Siniše Mihajlovića:

Golmani: Vladimir Stojković, Damir Kahriman i Branimir Aleksić
Odbrana: Antonio Rukavina, Branislav Ivanović, Nikola Maksimović, Aleksandar Kolarov, Nenad Tomović i Branislav Trajković.
Vezni red: Dejan Stanković, Ivan Radovanović, Luka Milivojević, Radosav Petrović, Nenad Krstičić i Nemanja Matić, Dušan Basta, Andrija Živković, Dušan Tadić, Miloš Jojić, Zoran Tošić, Aleksandar Ignjovski
Napad: Filip Đorđević i Stefan Šćepović.

Komentari