Revolt Ronalda zbog odlaska Ozila

Geret Bejl još nije ni kročio pošteno na Bernabeu, a već ima nesimpatizera u klubu. Podršku Ozilu da ostane u Madridu pružali su Ronaldo, Isko, Arbeloa pa čak i igrač Barselone Fabregas. Bejl može da zove Ronalda “gazda”, jer izveštaji iz Španije govore tako. Kristjano je nedavno za medije dao izjavu : “Prodaja Ozila je za mene loša vest, on je najbolje poznavao moje pokrete pred golom. Jako sam ljut.” Od davno je poznato prijateljstvo ova dva igrača, zbog kojeg je Portugalac prešao u Islam.

Isko, koji se pridružio Realu ovoga leta iz Malage takođe je za medije izjavio da je jako iznenađen prodajom Ozila. ” Prava je sramota prodati takvoga igrača, to je velik gubitak za ekipu ali i na ličnom nivou. On je digao fudbal na jedan viši profesionalan nivo. Ne postoji igrač u svetu poput njega.” ogorčeno je izjavio Arbeloa za medije.

Pomoćni trener Klement upozorio je Bejla da mu startna postava nije zagarantovana. ” Ima mnogo konkurentskih mesta za tim, nikom ništa nije zagarantovano. Anćeloti ima jasnu ideju kako da ga koristi.”

Bejl je nedavno putem medija navodio da je ceo ovaj transfer jako bio stresan za njega.

Komentari