Saopštenje FK Crvena zvezda povodom otvorenog pisma prvotimaca

Saopštenje prenosimo u celosti.

“Fudbalski klub Crvena zvezda želi da obavesti javnost da je rukovodstvo kluba u ponedeljak, 14. oktobra, u sredstvima javnog informisanja pročitalo šta misle prvotimci i kakvi su im stavovi.

Fudbalski klub Crvena zvezda želi da istakne da je pre samo nekoliko dana predsednik Dragan Džajić razgovarao sa kapitenom Nenadom Milijašem, kao kapitenom i predstavnikom ekipe, i uputio ga u tešku situaciju u klubu tražeći strpljenje i mir. Od njega kao igrača koji je u klubu kapiten već više od godinu dana posebno je očekivano razumevanje jer najbolje zna koliko je situacija u kojoj se nalazimo zatečena iz prošlosti. Odredjeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan.

Po povratku ekipe sa mini priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, a gde ima i istina i neistina.

FK Crvena zvezda želi da saopšti da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kad je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa.

FK Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu.”

Komentari