Savić: Cilj je da Rad postane Srpski Napoli

Posle tmurnog i turobnog perioda koji je zadesio Fudbalski klub Rad, prvi zraci sunca i  nade probili su se na stadion “Kralja Petra prvog“, i ako je klub u nezavidnoj situaciji, kako na tabeli tako i u finansijskom pogledu bolji dani smeše se timu sa Banjice, koji je juče dobio novo rukovodstvo, predvođeno mladim i harizmatičnim predsednikom upravnog odbora Vladimirom Savićem. Savić je svoj kredibilitet pokazao kada je napustio mesto dugogodišnjeg PR-a kluba jer nije želeo daje legitimitet u poslovanju bivše uprave koja je srozala klub.

 

Foto: https://www.facebook.com/fcrad

-Da bi se videla svetlost, neophodna je tama! Reči slikara Rembranta najbolje oslikavaju aktuelni momenat FK Rad u svim segmentima od finansija preko infrastrukture do rezultata, ali novoizglasano rukovodstvo čini maksimalan angažman kao bi se što pre videli snopovi svetlosti u svim segmentima i oni će veoma brzo osvetleti fudbalsku Banjicu.
Ovi ljudi su ostvareni u svojim profesijama i pravi je izazov da posrnuli fudbalski kolektiv uzdignemo i usmerimo u pravom pravcu. Period mandata je 5 godina, ali smo među sobom postavili cilj da za dve godine napravimo klub za ponos svih, ne samo onih koji vole Rad i da postanemo matrica za ostale klubove. Moj cilj je da od Rada napravimo srpski Napoli i verujem da ćemo sa ovim idejama i vizijom stići do cilja. Rekao je novoizabrani predsednik UO kluba sa Banjice Vladimir Savić

Komentari