Saznajte sve o organizaciji meča Rad – Crvena zvezda

Fudbaleri Rada u osmini finala Kupa Srbije na “svom” terenu na Vračaru dočekaće ekipu Crvene zvezde. Utakmica se igrau  sredu od 13 časova. Kako je utakmica visokog rizika, organizatori meča obaveštavaju navijače oba tima o prodaji karata i dolasku na stadion.

Foto: R. Krstinić

Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Crvena Zvezda:

Navijači i simpatizeri FK Crvena Zvezda biće smešteni na Zapadnoj tribini stadiona koja na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića. Prodaja ulaznica dan pre odigravanja utakmice će se odvijati na blagajnama stadiona FK Crvena Zvezda u utorak 28.10.2014. godine u vremenu od 11:00 do 17:00 časova. Prodaja ulaznica na dan odigravanja utakmice će se odvijati na blagajni stadiona FK Obilić na Zapadnoj tribini u vremenu od 10:00 časova.

Prodaja ulaznica za navijače i simpatizere FK Rad:

Navijači i simpatizeri FK Rad biće smešteni na Istočnoj tribini stadiona koja na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića. Prodaja ulaznica dan pre odigravanja utakmice će se odvijati na blagajnama stadiona FK Rad u utorak 28.10.2014. godine u vremenu od 12:00 do 17:00 časova.  Prodaja ulaznica biće vršena na blagajni stadiona FK Obilić na Istočnoj tribini na dan odigravanja utakmice u sredu 29.10.2014. godine u vremenu od 10:00 časova.

U skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama za kupovinu svake ulaznice obavezan je indentifikacioni dokument.
Obaveštavamo sve navijače da je reč o utakmici visokog rizika i da će se striktno primenjivati odredbe Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama. Radi boljeg informisanja i izbegavanja nepotrebnih i nepoželjnih situacija podsećamo posetioce utakmice na sledeće:

Kapije stadiona FK Obilić za ulazak na utakmicu biće otvorene od 11:00 časova.

Organizatori posebno naglašavaju da je zapadna tribina na koju se ulazi iz ulice Gospodara Vučića namenjena navijačima FK Crvena Zvezda, a istočna na koju se ulazi iz ulice Vojislava Ilića za navijače FK Rad.

Za sve navijače koji sa obeležjima FK Crvena Zvezda (dresovi, majice, šalovi…) budu želeli da uđu na istočnu tribinu, ulaz neće biti dozvoljen.

Sa Banjice takođe apeluju na navijače da ranije dođu na stadion kako bi se izbegle nepotrebne gužve na ulazima i eventualno propuštanje početka utakmice.

Ovom prilikom portal Utakmica.rs se priključuje apelima organizatora i poziva navijače da se ponašaju u skladu sa Zakonom o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama.

Komentari