Sfairopulos: Nismo se nadali pobedi pred ovako dobrom publikom

Nakon utakmice Crvena zvezda – Panionios, koji su crveno beli dobili ubedljivim rezultatom 84:64 Igrač gostiju Uroš Duvnjak rekao je sledeće:

– Desilo se očekivano, Zvezda je opravdala ulogu favorita. Znali smo da možemo da držimo balans ako iskontrolišemo njihovu tranziciju i skok u napadu. U drugom poluvremenu je pala naša koncentracija, došao do izražaja manjak iskustva. Protiv velike ekipe kao što je Zvezda bio je dovoljno nekoliko minuta praznog hoda da se stvori razlika. Na kraju možemo biti zadovoljni sa konačnih -20. Izuzetno je igrati pred ovakvim navijačima. Rekao je Duvnjak.

Trener Joanis Sfairopulos je posle čestitki kolegi Radonjiću rekao:

– Teško je igrati na ovakvom terenu, pred fantastičnom publikom. Prvi deo smo odigrali dobro i bili konkurentni sve do 19. minuta, kontrolisali smo skok i naterali Zvezdu da izgubi čak devet lopti. Očekivali smo agresivniju Zvezdu u drugom delu. Nastavak smo loše otvorili u prvih pet minuta, domaći su pronašli pravi ritam u oba pravca i posle je to bilo teško stići. I pored deficita, trudili smo se do kraja, važno nam je što se nismo predali i kada je.izgledalo da će biti još ubedljivije. Rekao je trener gostiju.

Komentari