Sinišin izbor za početak kvalifikacija

Siniša Mihajlović je saopštio spisak igrača za susret sa ostrvljanima. Prvi kvalifikacioni meč “Orlovi” će odigrati na “Hempden Parku” u Glazgovu 8. septembra. Nakon dosta vremena, nacionalni tim će zaigrati izvan Beograda u takmičarskoj utakmici, to će se desiti kada Vels dođe u goste, 11. septembra.

Izuzev povređenih Krasića i Kuzmanovića i (ne)očekivano izostavljenog ŽigićaSiniša Mihajlović se opredelio uglavnom za igrače koje je proveravao u prethodnim prijateljskim mečevima:

Golmani: Vladimir Stojković, Željko Brkić, Damir Kahriman.
Odbrana: Branislav Ivanović, Neven Subotić, Matija Nastasić, Aleksandar Kolarov, Nikola Maksimović, Milan Biševac, Aleksandar Luković, Nenad Tomović.
Vezni red: Srđan Mijailović, Nemanja Matić, Miloš Ninković, Aleksandar Ignjovski, Dušan Basta, Ljubomir Fejsa, Radoslav Petrović. 
Napad: Marko Šćepović, Zoran Tošić, Dušan Tadić, Filip Đuričić, Nemanja Tomić, Miralem Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović i Dejan Lekić.

Kao što vidite, na spisku je navedeno čak devet napadača, ali treba imati u vidu da su Marko Šćepović i Sulejmani pozvani samo da bi trenirali zajedno sa timom, a Zoran Tošić, Tadić, Đuričić i Tomić zapravo i nisu “originalni” napadači.

Osim “internacionalaca”, na spisku se nalazi i šestigrača iz domaće lige – Stojković, Šćepović, Tomić i Lazar Marković iz Partizana, Maksimović i Mijailović iz Crvene zvezde.

Komentari