Škuletić: Juriš na pobedu

Ekspedicija Fudbalskog kluba „Vojvodina“ otputovala je jutros sa „Aerodroma Nikola Tesla“ u Tiraspolj na odlučujuću utakmicu plej ofa u kvalifikacijama za UEFA Ligu Evrope. „Crveno-beli“ u Moldaviju odlaze sa rezultatom 1 : 1 iz prve utakmice koji im, obzirom na dosadašnje prikazane igre i formu, daje makar podjednake šanse kao i domaćinu za konačan trijumf.

FOTO:http://www.fkvojvodina.rs/

Među prvotimcima Voše vlada optimizam i pozitivna atmosfera, svi do jednog su „našpanovani“ i jedva čekaju da utakmica počne.
Jedan od igrača koji je svojim odličnim igrama i golovima obeležio nastupe u kvalifikacijama za Ligu Evrope, Petar Škuletić, kaže :

-„Nema dileme. Idemo na pobedu u Tiraspolju jer smo svesni da imamo kvalitet potreban za prolaz u ligašku fazu takmičenja. Odgovara nam i nerešen rezultat sa više od jednog postignutog gola ali daćemo i poslednji atom snage da pobedimo Šerif“

Simon Vukčević ima mnogo velikih međunarodnih utakmica u nogama. Svoju klasu i nesporan kvalitet pokazao je na prvom susretu kada je fantastičnom asistencijom omogućio Škuletiću da postigne izjednačujući gol :

-„Ne volim da prognoziram rezultate ali sam siguran u jedno. Ostavićemo srce na terenu. Bili smo bolji u Novom Sadu ali nam se nije posrećilo da pobedimo. Verujem u pobedu i plasman u Ligu Evrope“-poručio je Vukčević.

IZVOR:http://www.fkvojvodina.rs

Komentari