Slaviša Stojanović- Bez Daude i Arauha na nezgodni Napredak

Strateg crveno-belih je na današnjoj konferenciji za medije izjavio da ih u Kruševcu čekaju pune tribine i ni malo naivan protivnik.

Stojanović je rekao da je svaka nova utakmica izazov i da ih ne čeka lak posao kod jedne od iskusnijih ekipa u ovom šampionatu. Svakako da je najveća pažnja, iz redova Napretka, upućena za sada najboljem strelcu lige, Nenadu Mirosavljeviću, za kojeg je Slaviša Stojanović imao samo reči hvale, ali je dodao da će štoperski par biti Lazić i Martinović i da ne očekuje da će se Mirosavljević razigrati. Arauho i Dauda neće biti u konkurenciji, Dauda zbog povrede koja ga prati u protekla dva dana, a Arauho zato što još nije u top formi, i ako veoma dobro napreduje. Trener Zvezde je još dodao da se nada da će njegov tim u toku sledeće nedelje dobiti adekvatno pojačanje na mestu zadnjeg veznog i desnog beka, kao i da će dileme za startnih 11 imati jedino oko napadača.

Portparol Crvene Zvezde, Marko Nikolovski, se zahvalio upravi Napretka zbog toga što je fudbal stavljen u prvi plan, ispred zarade, tako da će karte koštati 200 dinara i moći će da se kupe u toku dana i na blagajnama “Marakane“.

Komentari