Sloboda Užice: Akcija podrži svoj klub

 

(Četvrtak, 12. Septembar 2013. godine) Danas je u Media centru na Gradskom stadionu u Užicu održana konferencija za medije povodom predstojećeg meča 5. kola Jelen Super Lige Srbije između FK Sloboda Point i FK Partizan iz Beograda, koja će se odigrati u subotu 14. septembra 2013. godine u 20:00 časova na Gradskom stadionu u Užicu. Predstavnici kluba su izrazili veliko zadovoljstvo što će se utakmica na Gradskom stadionu, po prvi put odigrati pod reflektorima.

Užice, Sloboda i njeni navijači živeli su za trenutak kada će moći da svoje utakmice igraju u večernjim terminima. Uz veliku podršku Fudbalskog saveza Srbije I  Grada Užica uspeli smo da dosanjamo ovaj san. Očekujemo veliki spektakl i rekordnu posetu, Sloboda u ovaj meč ulazi hrabro I ofanzivno , kao I uvek kada igra na svom terenu. Ne pretimo šampionu Srbije, ali znam da će ekipa dati sve od sebe da ostvari povoljan rezultat u ovom , po nas , istorijskom meču “ – istakao je Branko Radosavljević, portparol Slobode Point.

Čelnici kluba FK Sloboda ovom prilikom su predstavili i svog novog partnera, kompaniju Yunet International iz Beograda. Prvi Internet Servis Provajder u našoj zemlji i FK Sloboda osmislili su specijalan paket za sve verne navijače kluba. Svi navijači koji budu koristili FK Sloboda ADSL Internet, svakog meseca će finansijski pomagati svoj klub.

“Svedoci smo teške materijalne situacije u srpskom fudbalu koja nas je navela na ideju kako možemo da se uključimo i pomognemo našem fudbalu. Ideja je podržana od strane čelnika kluba FK Sloboda i napravili smo paket FK Sloboda ADSL specijalno za njihove verne navijače, koji osim 50% popusta u prva 4 meseca korišćenja Interneta podrazumeva i besplatno telefoniranje sa inostranstvom i WiFi ruter. Korišćenjem FK Sloboda ADSL-a, navijači zapravo deo sredstava direktno odvajaju za svoj klub”, rekao je ovom prilikom Miloš Pišćević, ispred kompanije Yunet International.

Distribucija FK Sloboda ADSL paketa vrši se preko firme Biro Sistem Team, Ul. Lazara Mutapa 2 Užice

Telefoni : 031 524 470 I 031 525 626

Komentari