Snežana Filipović: Košarkaši i fudbaleri su jedna porodica

Pojava Snežane Filipović među ljudima u srpskom fudbalu možda izaziva podozrenje većine, ali direktorka marketinga istinsko je osveženje u Partizanu u svakom pogledu.

Izuzetno komunikativna sa pregršt ideja, spremna da se bori za svaku, za poslednju zaslužuje poštovanje svih navijača kojima srce kuca za crno-bele.

Fudbalski klub u zajedničkoj akciji sa navijačima želi da pomogne košarkaškom i to na originalan i jednostavan način – podelom prihoda sa narednog evro meča.

Foto: http://www.zurnal.rs/

Razgovor sa gospođicom Snežanom Filipović nije teško voditi. Na sva pitanja odgovara brzo i jednostavno. Smirena je, deluje samouvereno. To može da bude samo neko ko zna šta hoće i koliko kvalitetno radi svoj posao.

Direktor marketinga Partizana u akciji siromašni pomaže još siromašnijeg. Odakle vam ideja da pomognete KK?

– Ideja kao ideja je normalna jer je košarkaški klub Partizan deo naše porodice. Za svakog kome pomenute takvu akciju – to se podrazumeva. Situacija nigde nije sjajna, ni u društvu ni u sportu, naravno ni kod nas, posebno u košarkaškom klubu, nije sjajna ni fudbalskom klubu… Predložila sam da organizujemo akciju jer imamo mogućnost zbog igranja evropskih utakmica. Nismo imali vremena da to učinimo za revanš meč sa Širakom, ali sada smo u prilici. Jako puno ljudi će doći, ne samo oni koji prate fudbal i vole Partizan, nego i oni koji uglavnom vole i gledaju košarku doći će na fudbalsku utakmicu kako bi pomogli košarkaškom klubu.

Mislite li da FK Partizan može značajnije da pomogne košarkašima?

– Ne mislim da fudbalski klub može značajno da pomogne, u ovoj akciji navijači su ti koji pomažu tako što će doći kupiti ulaznicu i u tom trenutku znati da su dali doprinos košarkaškom klubu jer pola novca će otići direktno njima.

To znači da očekujete i košarkaške navijače na utakmici sa Ludogorecom?

– Naravno, mi smo jedna porodica, svi smo Partizan. U klubu su svi podržali ideju i verujem da će naići i na pozitivnu reakciju navijača.

Ko će pomoći fudbalskom klubu?

– Očekujemo jake kompanije, ali prisustvo jakih kompanija i sponzora zavisi puno i od naših rezultata. Svaki novi uspeh izaziva i veću zainteresovanost kompanija. Već vidimo i razliku u interesovanju za prošle utakmice sa Širakom iz Jermenije i mečeve sa Bugarima. Očekujem najjače kompanije kad uđemo u Ligu šampiona.

Da li mislite da je Partizan stvorio pravu medijsku sliku o sebi?

– Ne mislim! Klub koji je šest godina uzastopno prvak morao bi mnogo više da se vrednuje. Mislim da slika o Partizanu može da bude mnogo bolja, naravno da i mi iz kluba moramo da se potrudimo…

 (Izvor:http://www.zurnal.rs)

Komentari