Spartak ZV: Ko će braniti boje Subotičana u prolećnom delu sezone?

Fudbaleri Spartak Zlatibor Vode mogu biti zadovoljni svojom igrom u prvom delu sezone. Subotičani su jesenji deo polu-sezone završili na zadovoljavajućem osmom mestu. Nakon odrađenih visinskih priprema na Kopaoniku i bazičnih u Budvi, fudbaleri Spartaka okreću se prolećnom delu sezone, gde će pokušati da poprave svoj plasman, i pokušaju napad na Evropu.

Foto: SpartakZV

Iz Crvene zvezde na pozajmicu je došao Marko Trkulja, koji će pojačati konkurenciju na golu, kao i Janko Tumbasević, koji u Spartak dolazi iz Vojvodine, igra na poziciji zadnjeg veznog. Stefan Petrović, još jedan je fudbaler koji je ponikao u Zvezdi, ali u Spartak dolazi iz kragujevačkog Radničkog.

Spartak je registrovao 23 igrača za prolećni deo sezone, to su:

Marko Trkulja, Stefan Petrović, Stefan Cicmil, Vladimir Kovačević, Dino Šarac, Vladimir Torbica, Miloš Džugurdić, Veseljko Trivunović, Aleksandar Nosković, Branimir Aleksić, Slobodan Novaković, Nebojša Mezei, Stefan Milošević, Nemanja Milić, Goran Antonić, Stefan Ilić, Janko Tumbasević, Daniel Farkaš, Milan Vojvodić, Ilija Radović, Budimir Janošević, Marko Jondić, Andrej Mrkela.

Komentari