Šta je istina, da li su Bogdanov i Dunjić uznemiravali Dženkinsa?

Čarls Dženkins navodno je doživeo neprijatnost  nakon meča u kome je Crvena zvezda slavila pobedu nad Partizanom, on je izašao sa prijateljicama da proslavi važnu pobedu Crvene zvezde. Kako Blic navodi u štampanom izdanju Dženkins je doživeo neprijatnosti od strane Ivana Bogdanova i Velibora Dunjića koji su ga verbalno maltretirali u jednom Beogradskom restoranu. Dodatnu konfuziju u ovaj slučaj unosi fotografija koju je Dženkins objavio na Tviteru sa dvojicom pomenutih navijača.
Jedna od devojka, koja je bila u društvu Dženkinsa, na koju se Blic poziva rekla je sledeće:

-Ne znam šta su hteli od njega. Odjednom su nam prišli za sto i počeli da ga vređaju. Verovatno su bili pijani, jer onako normalan čovek ne može da se ponaša. Sa drugarom je prvo seo za naš sto, a potom su Dženkinsa odveli za njihov sto, gde su mu držali bukvicu 10-ak minuta. Dunjić je bio agresivniji, konstantno je pretio, unosio mu se u lice. Dženkins je bio preplašen, samo je klimao glavom, ali je ostao dovoljno pribran i miran kako bi se sve na tome završilo. Dunjić krenuo da vadi nešto iz džepa. Da li je bilo oružje u pitanju, iskreno ne mogu da tvrdim, ali nije bilo prijatno. Zaledila sam se. Nakon pola sata su nas dve pustili da idemo, a sa njim ostali da razgovaraju nasamo. Čim smo napustile restoran zvale smo policiju. Iskreno ne znamo šta su želeli od Dženkinsa. Rekla je jedna od prisutnih devojaka novinaru Blica.

Hoće li ova priča dobiti epilog, ili će se u Lav pres centru na Marakani slikati kao najbolji prijatelji i ostaviti ovaj incident iza sebe ili će ovoga puta, ukoliko se navodi pokažu tačni neko zaista odgovarati za učinjeno?

Komentari