Šta “ne štima” u Zvezdi?

U Crvenoj zvezdi nešto definitivno ne štima. Odbrana je i protiv Donjeg Srema pokazala da je izuzetno porozna, a danas protiv Voždovca je pokazano bledilo na svim delovima terena.

Treba biti pošten i priznati da je Zvezda i imala igru sve do primljenog gola, međutim, nakon toga, ni izmene, ni pauza u poluvremenu ni huk sa tribina nisu pomogli da se promeni situacija.

Izgubili su bodove od Voždovca, novi Superligaš je uspeo da savlada pretendenta na titulu boljom taktičkom igrom, a u finišu prvog dela egzekuciju za čitav plen je izvršio Adam Marušić, iskoristio je kiks mladog Lazića u odbrani i postigao svoj već treći gol u prvenstvu.

Nastavak je doneo očekivanu igru, stihijski napadi crveno-belih, bez mnogo efekta, a sa druge strane ostavili su svoju odbranu na milost i nemilost protivničkoj navali. Do kraja, malo uz sreću, malo uz nespretnost igrača u crveno-belom Voždovac je uspeo da odoli i osvoji ceo plen.

Nenad Lalatović je, spomenimo i to, položio još jedan trenerski ispit, upravo protiv kluba u kome je napravio karijeru, a potsetimo, bio je u još težoj situaciji jer poput Stojanovića veliki broj prvotimaca pristigao je neposredno pred početak prvenstva, s tim što je svoje igrače (sa manjim renomeom) uspeo da ukomponuje na pravi način i pridružio svoj Voždovac Javoru i Donjem Sremu kao timovima koji su skinuli skalp Zvezdi.

Navijači su i dalje pokazali da su bog i batina u klubu, ostrvili su se uvredama i povicima na igrače Crvene zvezde, ali pitanje je da li oštrica njihovog besa treba da „seče“ po igračima?

Komentari