Stamenković: Hvala Bekvalcu! Protiv Slobode u Uzicu, idemo na pobedu.

Utakmica 19.kola Jelen Superlige Srbije između Slobode Point iz Užica i Radničkog iz Niša odigraće se u subotu na Gradskom stadionu u Užicu sa početkom u 14:30 časova.

Tim povodom na Čairu je održana redovna pres konferencija, na kojoj je razrešena glavna dilema, ko će predvoditi Radnički u Užicu:

-Pre svega, zahvalio bih se Dragoljubu Bekvalcu, koji je Radničkom dao deo sebe, pored kog sam dosta naučio. Protiv Slobode, ja ću voditi tim, promene sistema neće biti. Sistem na utakmici sa Slobodom biće onakav, kakav je postavio Dragoljub Bekvalac – Rekao je Predrag Stamenković, zatim se okrenuo sledećem protivniku:

-Očekuje nas veoma teška utakmica, protivnik je nepredvidljiv, pred njima je borba za opstanak, pa im je svaki bod bitan, ekipu vodi odličan trener, Ljubiša Stanković, koji želi da sačuva domaći teren. Kadrovskih problema nema, svi su spremni za utakmicu. Zaključio je Stamenković.

Nakon suspenzije zbog crvenog kartona, Milan Ćulum se vraća u tim:
-I ja bih se zahvalio Dragoljubu Bekvalcu na svemu što je učinio za nas. U Užicu nas očekuje težak meč, protiv ekipe kojoj je svaki meč podjednako važan u borbi za opstanak. Mi ne idemo sa belom zastavicom, pokušaćemo da se vratimo sa tri boda – Rekao je Ćulum.

Komentari