Stamenković: Utakmice protiv Ofk Beograda su uvek zanimljive i obiluju golovima

Stameković je pred utakmici izjavio  da ih u sredu očekuje težak meč, budući da su Beograđani u dobroj formi. “Mi smo imali negativan rezultat u poslednjem kolu prvenstva kada smo poraženi od Donjeg Srema na domaćem terenu, međutim, to ne umanjuje naše ambicije da prođemo u polufinale.”

Prema njegovim rečima, mala prednost za njegov tim biće domaći teren

Prvotimac Užičke Slobode je Jovica Vasilić na pres konferenciji izjavio da da je do sada svaka utakmica sa Ofk Beogradom bila zanimljiva i sa dosta golova pa tako i ove sezone. Prvu utakmicu ove sezone Sloboda i Ofk Beograd su odigrali 2:2. Vasilić  je naglasio kako sutra neće biti lako da njegov tim dođe do pobede iako su imali sreće u žrebu.

Darko Lovrić smatra da iako Slobodi ne cvetaju ruže u prvenstvu, da njegovi saigrači moraju na to da zaborave i na sve ostalo i da se maksimalno posvete sutrašnjoj utakmici i da prođu u 1/2 kupa Srbije.

Vasilić je na kraju konferencije dodao da klub ima dosta kadrovskih problema i da Žeravica i Knežević neće igrati zbog povreda, ali i da sutra moraju bez obzira na sve izaći maksimalno skoncentrisani i da probaju da ostvare dobar rezultat i plasiraju se u polufinale što je veoma bitno i za klub  i za moral kod saigrača,

 

Komentari