Stane Sretenović: Pojedinci prave spletke u klubu

Pisem i obraćam se najpre svim svojim prijateljima i igračima na ovaj način zbog istine i mogućih zlih komentara.
Naime,7.marta pre utakmice sa Parizanom sam svojevoljno doneo, bez obzira na rezaultat ,za mene tešku odluku da napuštim rukovođene omladinaca FK Novi Pazar.Pre samog objašnjenja da kazem da to činim u trenutku kada cela omladinska škola ima najbolje rezultate u poslednjih 20 godina.Omladinci nastupaju u Kvalitetnoj ligi Srbije,kadeti i pioniri su na dobrom putu da u tom rangu od leta budu.
Što se mene tice gotovo 3 godine sam vodio omladince što je naduzi staž nekog od trenera zadnjih dvadesetak godina.U tom periodu su igraci rodjeni 93. , 94. , 95. ,96. i 97. godine ostvarivali odlične rezultate,pružali kvalitetne utakmice i kući i na strani i predstavljali svoj grad i kub na vrhunski način.
Više od reči o tome govore  fotografije koje će biti u tekstu i ispod teksta.. Ističem saradnju i sa svojim da kažem prijateljima E.Derviševicem, S.Gluhavičanin, I.Jovanovićem, M.Ljajićem, B.Župicem, Asimom Prencom i Tarikom Imamovićem.Razlog zbog kog napuštam omladince nije od juce. Naime, pojava nekoliko osoba u klubu poslednjih nekoliko meseci koji uz neznanje imaju i lošu nameru u startu su pokazali šta hoce. Svakodnevne spletke,svesno slabljenje ekipe omladinaca i stalni losi komentari o mlađim igračima iz našeg grada su jasan pokazatelj da žele da vrate omladince i sve kategorije u seoske lige.Da ne govorim o tome da kada nisu bili u klubu da su javno priželjkivali ispadanje prvog tima iz Super lige.Moje porodično i kućno vaspitanje i intelektualni nivo mi nije dozvolio da ulazim u verbalne ili bilo kakve sukobe sa takvim osobama. Na kraju, nadam se da će predsednik Dragolovčanin i počasni predsednik kluba Rasim Ljajić sve ovo ubrzo shvatiti i sprečiti ono što niko ne želi da se desi.Ovo je prvi i poslednji put da se na ovaj nacin javno obracam. NAPRED PLAVI !
S.Sretenovic

Komentari