Sve što niste, a trebalo bi da znate o utakmici sa Uniksom.

Sve ulaznice za prvu utakmicu polufinala Evrokupa sa Uniksom su rasprodate, pa se u sredu, 2. aprila od 19 sati i 30 minuta u Kombank areni očekuje još jedan spektakl. Svi oni koji nisu uspeli da pribave karte za ovaj meč, biće u prilici da utakmicu prate putem direktnog prenosa na televiziji B92 kao i na on-line Radiju Crvena zvezda.

Kapije Kombank arene biće otvorene dva i po sata ranije, dakle već od 17 sati pa se pozivaju svi navijači da u dvoranu dođu što ranije kako bi se izbegle gužve. Kontrola na ulazima biće rigorozna, oduzimaće se svi tvrdi predmeti, a sitan novac kao i do sada biće doniran u humanitarne svrhe Crvenom krstu Novi Beograd.

Vlasnici sezonskih karata za plavu, belu ložu i ložu, kao i za parter B, parter 4, tribine C i tribine D ulaziće na južnom ulazu. Takođe, na južni ulaz Kombank arene ulaziće i svi oni koji su kupili dnevne karte za tribinu jug i dnevne ulaznice za parter.

Vlasnici sezonskih karata za tribine A i B, kao i svi oni koji su kupili dnevne ulaznice za severnu tribinu (nivo 200 i nivo 400) ulaziće na severnom ulazu Kombank arene.

Kao i na prethodnoj utakmici sa Budiveljnikom i u duelu sa Uniksom KK Crvena zvezda Telekom je ponovo omogućila navijačima da po znatno povoljnijim cenama dođu do navijačkih rekvizita, što je mali znak pažnje za fantastičnu podršku. Na severnoj i južnoj strani Kombank arene na nivou 200 biće postavljeni štandovi Sport Vision-a i Red Star Shop-a. Svi Zvezdini artikli marke Champion na štandu Sport Vision-a biće dostupni sa popustom od 20 odsto, dok će celokupan asortiman iz Red Star Shop-a biti prodavan po promotivnim cenama.

Takođe, KK Crvena zvezda Telekom apeluje na sve navijače da na utakmici sa Uniksom navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe lasera i pirotehničkih sredstava. S obzirom da je Zvezda već nekoliko puta kažnjavana ove sezone svaki i najmanji incident mogao bi biti veoma oštro sankcionisan što bi nanelo nemerljivu štetu klubu.

Komentari