Tole i Miha odlaze posle meča sa Hrvatskom ?

Kako pišu mediji iz regiona fudbalsku Srbiju očekuje buran period u narednih par meseci. Po rečima nekih medija, predsednik FSS-a, Tomislav Karadžić i selektor A reprezentacije Siniša Mihajlović podneće ostavke posle meča sa Hrvatskom, koji se igra 6. septembra na Marakani.

Da ima istine u ovoj spekulaciji, govori i izjava Tomislava Karadžića od juče, u kojoj je između ostalog rekao da već godinu dana radi na svojoj ostavci. Ukoliko bi predsednik FSS-a rešio da podnese ostavku na tu funkciju, Srbija bi pored novog predsednika morala da traži i selektora, pošto bi Mihajlović napustio klupu reprezentacije.

Karadžić bi, kako je sam  izjavio, kao svog naslednika na funkciji najviše voleo da vidi, sadašnjeg generalnog sekretara FSS-a, Zorana Lakovića, koji doduše po njegovim rečima ne želi na mesto prvog čoveka srpskog fudbala, te je izjavio da ako Karadžić podnese ostavku, da odlazi i on.

Sve u svemu, očekuje nas vrela jesen kada je u pitanju fudbalska scena u Srbiji, s obzirom da su protesti protiv prvog čoveka fudbala iz dana u dan sve veći, a animozitet javnosti prema selektoru Mihajloviću je odavno poznat.

 

Komentari