TOP 11 jesen 2012: Konačan izbor

Neposredno pre početka prolećnog dela prvenstva, okončano je naše glasanje za najbolji sastav Jelen Superlige u jesenjoj polusezoni 2012. godine.

U anketi koja je na našem sajtu trajala šest nedelja, prilupili smo oko 8 hiljada glasova ljubitelja fudbala i rezultat svega je sledeći sastav u formaciji 4-4-2:

Ono što se u ovom izboru ne vidi, jeste veliki, ali nedovoljan broj glasova za još neke igrače, ali ima samo jedanaest mesta u timu.

Izbor je u nekim segmentima bio pomalo iznenađujući, a u nekim sasvim očekivan, ali ostaje činjenica da su svi igrači sa ovo spiska dobili značajnu podršku što je Utakmica.rs kao statistički zasnovan sajt to i ispoštovao.

Ono čime smo zadovoljni jeste činjenica da su svi igrači sa spiska imali zapažene nastupe jesenas, što se uostalom može proveritii uvidom u statistiku koja obiluje na našoj stranici, tako da je izbegnuta zamka neobjektivnosti, što se uvek nameće kao manjkavost kada su ovakvi – javni izbori u pitanju.

Ovom prilikom najavljujemo da ćemo po okončanju prvenstva 2012-13, ponoviti ovaj izbor, ovoga puta za čitavu sezonu, tako da je na neki način ovo bio “Pilot” projekat koji je u potpunosti uspeo.

Uostalom, vreme će najbolji sudija i pokazatelj.

Komentari