Top 20 “blizanaca” poznatih sportista (1 Deo)

Često smo imali prilike da vidimo osobe iz raznih društvenih sfera koje nas neodoljivo podsećaju na nekog poznatog sportistu ili sportskog radnika. Nekada je sličnost zastrašujuće velika, dok  nekada sličnost nekih osoba ume dobro da nas nasmeje. Ovo je prvi deo našeg izbora TOP 20 dvojnika poznatih sportista:

20. mesto pripada bivšem treneru Blekpula, Janu Holoveju koji svojom “frizurom” i bradom u velikoj meri podseća na legendu Čelsija i italijanskog fudbala Đanluku Vijalija.

19. mesto pripada Silviju Berluskoniju, predsedniku Milana i bivšem premijeru Italije, koji neodoljivo podseća na holivudskog glumca Denija De Vita, kako likom tako i visinom.

18. mesto pripalo je NBA legendi, trenutno članu Los Anđeles Lejkersa, Stivu Nešu i njegovom “blizancu” glumcu Benu Stileru.

17. mesto rezervisano je za Rodžera Federera i njegovog dvojnika pevača Lepog…

16. mesto pripalo je još jednom košarkašu Los Anđeles Lejkersa, ovoga puta legendi španske košarke Polu Gasolu, koji u velikoj meri podseća na domaćeg glumca Ivana Bosiljčića.

15. mesto pripalo je fudbaleru Mančester Junajteda, Naniju, koji je dobio svog dvojnika u vidu novog štopera Crvene Zvezde, Omege. Dobro bi bilo za navijače Crvene Zvezde, kada bi bili dvojnici i po fudbalskom umeću.

14. mesto pripalo je još jednom fudbaleru, ovoga puta Bosanskom igraču Samiru Muratoviću koji u velikoj meri podseća na Danijela Krejga, poznatijeg kao agenta 007.

13. mesto rezervisano je za bivšeg šefa struke Crvene Zvezde, Slavoljuba Muslina koji pre svega zbog frizure ali i sličnih crta lica, dosta podseća na pevača narodne muzike Dobrivoja Topalovića

12. mesto i još jedan fudbaler, doduše bivši, fudbaler Barselone i Holandske reprezentacije Mark Overmars koji ima svog dvojnika u vidu Džefa Gordona vozača NASCAR-a

11. mesto i legendarni golman Bajerna i Nemačke, Oliver Kan i njegova neverovatna sličnost sa pevačem narodne muzike Esadom Plavim

Bio je ovo prvi deo dvojnika od 20 do 11 mesta, nadamo se da vam se dopao naš izbor, očekujte ubrzo i TOP 10 …

I na kraju da naglasimo da nijedan dvojnik nije povređen tokom pravljenja ove rubrike, niti nam je cilj bio da bilo koga uvredimo, motiv nam je bila isključivo zabava.

 

Komentari