Top 20 “blizanaca” poznatih sportista (2 deo)

U prvom delu ovog teksta imali ste prilike da vidite dvojnike sportista od 20-og do 11-og mesta. Sada sledi ono najinteresantnije a to je TOP 10:

10. mesto pripalo je američkom teniseru Endiju Rodiku, koji neodoljivo podseća na svog zemljaka, glumca Šona Vilijama Skota, poznatijeg po ulozi Stiflera u tinejdžerskom filmu Američka Pita…

9. mesto i dva fudbalera za koje bismo, da su manje poznatiji javnosti, slobodno mogli reći da su braća. U pitanju su Inijesta i Donovan

8. mesto i još jedna kombinacija poznatog fudbalera i poznatog holivudskog glumca, Maksi Rodrigez i Adam Sendler.

7. mesto i legendarni srpski glumac Peđa Bjelac, sa svojim dvojnikom, još većom legendom, kako Argentine tako i klubova za koje je nastupao. Pogađate u pitanju je Batistuta Gabrijel. 

6. mesto na kome se nalaze opet dva čoveka iz sveta sporta. U pitanju su francuski teniser Žo Vilfred Conga i bokser Muhamed Ali.

5. mesto rezervisano je za dvojicu rođenih vođa. Jedan trenutno predvodi reprezentaciju Brazila, dok je drugi bivši major i pukovnik JNA. Luis Felipe Skolari i Veselin Šljivančanin.

4. mesto pripalo je našem sportisti koji nas je uglavnom navikao na bolji plasman. U pitanju je Novak Đoković i jedan od njegovih mnogobrojnih dvojnika.

3. mesto i bronzana medalja pripada jednom od najboljih čeških fudbalera u zadnjih 20 godina, legendi Juventusa, Pavelu Nedvedu koji po frizuri i izgledu dosta liči na pokojnog Patrika Svejzija, holivudskog glumca

2. mesto pripalo je našem fudbaleru, bivšem reprezentativcu Srbije, Nikoli Žigiću koji je dobio svog blizanca u vidu Džoša Harneta, američkog glumca i producenta..

1. mesto i zlatna medalja, kao i titula najboljih blizanaca, pripala je novom treneru Napolija, Rafi Benitezu koji slobodno može da kaže za američkog glumca Pola Điamatija da mu je brat blizanac, s obzirom na ogromnu sličnost između njih dvojice.

 

Komentari