TOP11 jesen 2012: Centralni vezni

Zahvaljujući Vašim glasovima, kristalno je jasno kako izgleda najbolja odbrana jeseni 2012. u JSL po Vašem izboru. Golmanu Kneževiću i štoperima Ivanovu i Trajkoviću su se pridružili bekovi.

Odabrali ste Miloša Rnića sa 24% i Miroslava Vulićevića sa 22% glasova. Takav rezultat je iznenađenje samo za neupućene.
Miloš Rnić će prethodnu godinu će upamtiti kao najbolju u karijeri. Sa Radničkim iz Nove Pazove je uspeo da se po prvi put plasira u PLS. Prelaskom u Novi Pazar je debitovao u Superligi i za šest pokazao raskošan talenat, igrao bez kompleksa i nastavio da napreduje. „Plavo-beli“ su jesenas igrali mnogo bolje nego što tabela pokazuje, ipak na plasman su uticali i vanfudbalski faktori: suspenzija stadiona, nestabilnost u upravi, kao i nedostatak novca što je uticalo na motivaciju, samim tim i na učinak.
Miroslav Vulićević je jedan odretkih igrača u domaćem šampionatu koji ima dug staž. Već petu sezonu je jedan od najboljih uz desnu aut liniju. Najveća priznanja doživeo je krajem 2008. godine, kao igrač Javora je dobio poziv Radomira Antića i debitovao za „Orlove“. Član Vojvodine je od 2009, a „pod nacionalnu zastavu“ je pozvan još jednom, na prijateljskom gostovanju Japanu pred SP 2010. Njevovim izborom, Vojvodina je, kao tim sa najboljom odbranom, sasvim zasluženo dobila dva igrača u idealnom timu.

Birajte centralne vezne igrače

Nastavljamo da kreiramo idealni tim, sledeći na spisku su igrači na poziciji centralnog veznog, bez obzira da li ofanzivno ili dafanzivno orijentisani. Iz svakog tima smo izabrali po dva igrača, a dvojica od ponuđenih 32 će se naći u idealnom timu prošle „jeseni“.
Kao i do sada, glavni kriterijum bila je minutaža, odnosno količina vremena provedenog na terenu.
Na taj način smo došli do liste od 32 kandidata:
Glasajte u anketi koja se nalazi sa leve strane. Anketa će biti aktivna sve do 12.02.2012. 21:59h kada ističe rok za izbor najboljih centralnih veznih fudbalera jesenjeg dela domaćeg prvenstva. Dvojica fudbalera sa najviše glasova će ući u TOP11.

Komentari