Top11 jesen 2013. Centarfor

Došlo je vreme da kompletiramo najbolji tim Jelen Superlige prethodne jeseni. Vaši glasovi su prethodna dva meseca doneli prvih deset imena.

Do sada smo vašim glasovima dobili golmana i odbranu i vezni red “Utakmicinog” najboljeg tima jeseni. U pitanju su: Dejan Ranković – golman SlobodeVladimir Jašić – desni bek i kapiten Voždovca i Nikola Mijailović – levi bek Crvene zvezde, štoperski tandem čine Goran Dragović iz Voždovca i Slobodan Vuković iz Novog Pazara. Najbolji zadnji vezni lige po Vašoj oceni su, sasvim očekivano kapiteni Partizana i Crvene zvezdeSaša Ilić, odnosno Nenad Milijaš.

U najpopularnijoj formaciji domaćih trenera, 4-3-3, mesto idealnog organizatora igre prema većini Vaših glasova pripalo je sasvim zasluženo Milošu Jojiću, momku koji je i zvanično poneo epitet najboljeg domaćeg igrača za 2013. godinu. Na desnoj strani izabran je slovenački internacionalac iz Zvezde, Nejc Pečnik.

U izboru na drugoj strani u igri su bila dva prezimenjaka, Miloš iz Crvene zvezde i kolega iz Partizana Nikola Ninković. Od nešto manje od 800 glasova, najviše je dobio mlađi, tako da i on ulazi u tim jeseni. Iskusniji Miloš dobio je 3% glasova manje, a svi ostali su ostali daleko iza.

Kao što smo već pomenuli, omiljena taktika domaćih trenera je 4-3-3, tako da je ostalo upražnjeno još jedno mesto, a to je klasični centarfor.

 

Kandidati su:

Nemanja Kojić (Partizan)

Dragan Mrđa (Crvena zvezda)

Aleksandar Pešić (Jagodina)

Sead Hadžibulić (Radnički Niš)

Andrija Kaluđerović (Vojvodina)

Nemanja Vidaković (Novi Pazar)

Nikola Stoiljković (Čukarički)

Aleksandar Nosković (Spartak)

Nenad Mirosavljević (Napredak)

Dejan Dražić (OFK Beograd)

Vladimir Đilas (Voždovac)

Darko Spalević (Radnički 1923)

Tijago (Sloboda)

Stefan Dražić (Javor)

Ognjan Damnjanović (Donji Srem)

Uroš Đurđević (Rad)

 

Komentari