Top11 jesen 2013. Desni bek

“Utakmica” nastavlja da uz Vašu pomoć kreira najbolji tim Jelen Superlige za jesen 2013. godine. Zahvalni smo na vašem učešću u prošloj anketi i preko 1100 glasova.

Prethodne nedelje ste imali priliku da glasate za čuvara mreže i u tesnoj trci izabran je Dejan Ranković, iskusni golman užičke Slobode. Dugogodišnji čuvar mreže Smedereva u zrelim godinama u Užicu doživljava drugu mladost i potpuno zasluženo je pobrao lovorike ispred Vladimira Stojkovića i Bobana Bajkovića. Na četvrtom mestu našao se Nikola Perić, “jedinica” mladog tima Srbije na golu Voždovca ove godine brani standardno dobro.

Milan Obradović (Partizan)

Marko Vešović (Crvena zvezda)

Milan Milinković (Jagodina)

Branko Pauljević (Radnički Niš)

Miroslav Vulićević (Vojvodina)

Bojan Đorđević (Novi Pazar)

Filip Stojković (Čukarički)

Goran Antonić (Spartak)

Miloš Cvetković (Napredak)

Petar Golubović (OFK Beograd)

Vladimir Jašić (Voždovac)

Petar Pavlović (Radnički 1923)

Jovica Vasilić (Sloboda)

Nemanja Gojačanin (Javor)

Ivan Lakićević (Donji Srem)

Branislav Milošević (Rad)

 

Ako ste ranije glasali, princip Vam je jasan. Izabrali smo po jednog igrača iz svakog tima, onog ko je imao najveću minutažu na poziciji desnog beka. Glasati je lako, kao i uvek, anketa se nalazi sa strane ovog teksta, na vidljivom mestu. Svaka IP adresa ostavlja po jedan glas.

Trenutni plasman se lako proverava, dovoljno je kliknuti na Vašeg favorita, nakon čega se zbir automatski prikazuje.

Ukoliko imate dileme, da bi se bolje upoznali sa učinkom nabrojanih igrača u JSL prethodne jeseni, možete se poslužiti statističkim rubrikama kojima naš sajt obiluje.

S poštovanjem

“Utakmica.rs”

Komentari